In Style Kappers Drachten

color-id1

Wella Color-ID kleuring

Wella Color-ID kleuring: Wij hebben ons kleurlijn uitgebreid met de nieuwste kleuren van Wella, namelijk de color ID kleuring. Door deze nieuwe kleurtechniek kunnen wij ons creativiteit nog meer kwijt. Wij zijn super enthousiast om met deze kleuren te mogen werken.

De Color-ID kleuring van wella is een product waar je met verschillende kleuren tegelijk kunt werken. Je kunt kiezen voor een mooie blond of voor een prachtige koele tint. Maar ook warme kleuren zijn erg mooi. Bijvoorbeeld goud, warm bruin of mooie diep rood.

Wat is precies een Color- ID kleuring.

Color-ID is een product dat je mengt door je verf. Dit product zorgt ervoor dat je drie of meer verschillende kleuren gelijk in kunt zetten zonder dat je met folies hoeft te werken. Normaal gesproken zou dit vlekken geven in je haar en ben je wel uren bezig met zo’n behandeling. Soms heb je wel 20 a 30 folies op je hoofd om een goed resultaat te krijgen. Nou dat hoeft dus niet meer met Wella Color- ID. Wij als kapsters kunnen hier erg mooie creatieve dingen mee bereiken. Zou je graag eens wat anders willen dan is dit misschien wel de ideale kleurbehandeling voor jouw.

color-id4 color-id6

color-id

Het is een hele beleving voor je als klant. Het is eens heel wat anders dan een gewone verfbehandeling.  Wella Color- ID is een soort klei substantie dat we in zetten meteen spatel in plaats van een kwast. Als de kleur in je haar is gezet kun je je haar invlechten of opsteken zonder dat de kleur doorloopt of vlekt. De inwerktijd van deze kleurbehandeling is ongeveer 30 minuten. Wella color-ID geeft ook nog een prachtige glans aan het haar. Wat ik erg belangrijk vind.

Kijk naar de foto’s en laat je inspireren door deze mooie kleuren en maak een afspraak. Beleef deze exclusieve haarkleuring met je eigen ogen.

color-id3   color-id2 color-id5

Groetjes, Hilde

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven