In Style Kappers Drachten

wat-neem-ik-mee-op-vakantie

Wat neem ik mee op vakantie

Eindelijk de vakantie is daar..

Oohh wat hebben we er toch zin in. Alleen, het inpakken, daar zien we tegen op.

Wat moeten wij vrouwen toch allemaal meenemen. Het liefst nemen we alles mee wat in de badkamer staat. Dit is natuurlijk niet mogelijk. Want als je bij de incheck balie staat en ze wegen je koffer, dan kun je de helft weer uitpakken. En ga je kamperen dan heb je natuurlijk ook maar een beperkte ruimte.

Dus meiden: wees streng en creatief voor jezelf. Wat heb je echt nodig???

Neem geen grote verpakkingen. Er zijn travel setjes met shampoo en conditioner met een goede UV bescherming.

Als je dagelijks je haar föhnt neem dan niet de grote föhn mee maar kies voor een leuke kleine travel föhn. Die neemt echt veel minder ruimte in. Als je lang haar hebt zorg dat je een klem of een paar elastieken mee neemt om zo je haar makkelijk op verschillende manieren vast te kunnen zetten.

Neem niet te veel producten voor je haar mee. Kies voor de juiste producten een goede versteviging. Wax en een haarlak is genoeg. Een leuke zomerhoed is niet overbodig, vooral voor de vrouwen die het haar hebben gekleurd.

 "Wij vrouwen willen er natuurlijk goed uitzien als we over de boulevard  lopen, maar daar hoeft de hele make-up koffer niet voor mee. Kies bewust en niet teveel"


Als je een vrouw bent die dagelijks foundation gebruikt, kies dan overdag voor een BB crème. Zo kan je huid nog wel ademen, terwijl de BB crème er ook nog voor zorgt dat je een mooi bruin kleurtje op je gezicht krijgt. Verder kun je het nog afmaken met een leuke lipgloss, mascara en een mooi oogpotlood.

Voor in de avond zou je kunnen kiezen voor een mooie blusch en een fellere lipstift. Het is ook handig om een wenkbrauwpoeder mee te nemen om s’avonds toch je wenkbrauwen iets duidelijker aan te zetten.

"Zorg dat je een leuk tasje voor je beauty producten hebt om zo goed overzicht te houden en alles makkelijk kunt terug vinden in je koffer"


Zorg ervoor dat je de shampoos, conditioner en douchegel altijd gescheiden hebt van de andere beauty producten. Want als het mocht gaan lekken dan zit niet je hele koffer er onder.

Dus dames wees streng voor je zelf en neem niet te veel mee.

 

 

 


Vindt je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook, Twitter of Google+ via onderstaande buttons.

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven