In Style Kappers Drachten

In Style Kapper Drachten Permanent

Permanent

Wil je graag een langdurige mooie moderne krul of natuurlijke grove slag in je haar? Dan is een permanent een leuk alternatief voor jou.


Je kunt zelf bepalen wat voor krul je graag in je haar wilt. Ook kun je kiezen voor een ondersteunende permanent. Dat is ideaal voor mensen die erg slap haar hebben en geen volume in het haar kunnen krijgen. Met behulp van een grove wikkel zorgen wij er voor dat je via de aanzet direct volume in je haar krijgt. Zo is het makkelijke om je haar op de gewenste manier te stijlen. [inlinetweet prefix=”” tweeter=”” suffix=””]Het volume kapsel is weer helemaal hot![/inlinetweet]

Er zijn verschillende manieren en technieken om je haar te permanenten. Je kunt voor een hele fijne krul kiezen, maar het is nu ook er erg mooi om een natuurlijke bos krullen te creëren door papillotten te gebruiken. Deze schuimrubberen papillotten geven een onregelmatige krultekening, waardoor de krullen een prachtige natuurlijke valling hebben.

De houdbaarheid van permanenten is erg verschillend. Kies je voor een grove ondersteuning dan is de houdbaarheid korter dan dat je een sterke krul hebt. Hoe langer de lengte en fijner de krul hoe langer de houdbaarheid is. De krul moet er uit groeien.

Wij werken met verschillende vloeistoffen voor verschillende soorten types haar. Paul Mitchell en Goldwell Vitensity zijn de merken waar wij mee werken.

De duur van de behandeling is ongeveer 2 uur. Alleen als je erg lang haar hebt duurt het natuurlijk iets langer.

Het is erg belangrijk om je krullen goed te verzorgen. Gebruik een goed hydraterende krul shampoo en conditioner. Bijvoorbeeld Paul Mitchell Curls Spring Loaded Frizz-Fighting shampoo en conditioner.

Zorg dat je elke ochtend het haar wat vochtig maakt en gebruik een goed styling product . De lijn van Paul Mitchell Curls heeft goede verzorgende stylingsproducten. Bijvoorbeeld Ultimate Wave of Twirl Around.

Laat het haar daarna opdrogen of gebruik een diffuser om de krullen er goed stevig in te föhnen.

Zorg dat je haar met een grove kam uit kamt en kam het haar nooit door bij droog haar.

Als je meer informatie wilt, bel of kom langs bij ons in de kapsalon. Wij adviseren je graag.
 

Vindt je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook, Twitter of Google+ via onderstaande buttons.

 

Facebooktwittermail
Naar boven