In Style Kappers Drachten

olaplex

Olaplex: Nu bij ons verkrijgbaar

Olaplex: de nieuwste behandeling voor stralend, gezond en gekleurd haar. Deze behandeling is vanaf nu verkrijgbaar bij In Style Kappers.

Het product vormt de garantie op prachtig haar, zonder dat het haar beschadigd tijdens het kleuren.

olaplex-1

Zet je angst voor beschadigd haar aan de kant, niets staat een mooie gekleurde coupe nu nog in de weg!

Olaplex kan bij elke kleur toegevoegd worden, ook bij blondering. De kleur wordt er stralender van en het haar wordt er sterker door. Het gaat de beschadiging van het haar tegen.

We zijn bij In Style kappers gespecialiseerd in haarkleuring. Olaplex is onze nieuwste behandeltechnieken die je nog bijna nergens anders in het noorden kunt ondergaan!

Hoe wordt olaplex gebruikt bij ons in de salon.

Olaplex Bond Multiplier No.1 draagt als hulpmiddel bij aan de kleuring of ontkleuring van je haar. Vervolgens werken we met Olaplex Perfector No.2 op het moment dat de kleur is uitgespoeld. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat er geen afbraak van je haar plaatsvindt tijdens de kleurbehandeling. Je haar blijft in een uitstekende conditie, terwijl de toevoeging zorgt voor een prachtige kleur en een stralend resultaat.

Daarnaast is Olaplex beschikbaar als thuisbehandeling. Wij hebben de professionele Olaplex Hair Perfectore No.3 Take Home, die je bij ons in de salon kunt kopen. Je kunt het vervolgens één keer per week gebruiken om het haar nog sterker en gezonder te maken.

olaplex-3

Wat is Olaplex ?

Wat is Olaplex eigenlijk? Olaplex is een hulpmiddel en geen haarverf. Het product is vrij van siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA en aldehyden.

Olaplex is niet getest op dieren. Het product herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Breuken ontstaan als het gevolg van thermische en chemische behandelingen in het haar, zoals het stijlen of verven van het haar.

Olaplex helpt je de beschadigingen van het haar tegen te gaan en te voorkomen. Zodat je haar gezond blijft en je dit zonder zorgen kunt laten verven.

Je hebt verschillende behandelingen. Je kunt kiezen voor een Olaplex herstelbehandeling. Deze behandeling duurt ongeveer 60 minuten. Het haar wordt in deze behandeling niet gekleurd maar alleen gewassen en verzorgt met Olaplex.

Je kunt ook kiezen voor een behandeling waar het haar gekleurd wordt. Hier wordt de Olaplex door de kleur gemengd. Het haar beschadigt niet en de houdbaarheid van de kleur is langer.

Ook kun je nog kiezen voor een mini treatment. Deze treatment is erg verzorgend. De uitgroei wordt gekleurd en de lengtes en punten worden verzorgt door Olaplex. Hierdoor blijft je haar gezond en sterk.

Laat je verrassen door dit wondermiddel!!!!!

Wacht niet en maak een afspraak.

Groetjes, Hilde

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven