In Style Kappers Drachten

Olaplex-4

Olaplex nr 4 en Olaplex nr 5 bij ons verkrijgbaar.

Groot nieuws op haargebied. Het favoriete herstellende haarproduct Olaplex komt met twee nieuwe thuisproducten. Namelijk een shampoo en conditioner. Olaplex nr 4 en Olaplex nr 5.

Iedereen die al wat langer Olaplex gebruikten hoopten waarschijnlijk al op een uitbreiding van de Olaplex lijn. Olaplex nr 1 en nr 2  zorgen ervoor dat jouw haar niet beschadigt tijdens en na het kleuren. Waar Olalex nr 1 en nr 2 alleen door professionele haarstylisten in de salon wordt gebruikt.  Konden consumenten hier helaas niet aankomen. Olaplex nr 3 was het enige middel wat je thuis tussen de behandelingen door kon gebruiken. En kon je de herstelbehandeling thuis doorzetten.

Eindelijk is nu de Olaplex lijn compleet en kan het gebruikt worden bij je dagelijkse routine. Olaplex brengt een geweldige shampoo en conditioner op de markt. Olaplex heeft het gepatenteerde Olaplex-actieve ingrediënt Bis-Aminopropyl Dyglicol Dimaleate. Daardoor is jouw beschadigt haar absoluut verleden tijd.

Door de lancering van dit product komt een droom van ons uit. Hoewel de shampoo en conditioner door Olaplex al wel is aangekondigd is het nog bijna nergens te krijgen.

Bij ons als eerste in Drachten verkrijgbaar

Wij zijn trots dat wij als Olaplex salon de eersten in Drachten zijn die dit geweldige product mag verkopen. Kom langs in onze salon en wees de eerste die straks Olaplex nr 4 en Olaplex nr  5 in huis heeft.

Groetjes, Hilde

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven