In Style Kappers Drachten

hippe-kinderkapsel12

Hippe Kinderkapsels

 

Hippe Kinderkapsels: Wilt u ook eens een ander kapsel voor uw kind maar u heeft geen idee wat? Ik ga voor jullie een paar leuke, hippe kinder kapsels op een rijtje zetten. Misschien krijgen jullie hier wat leuke ideeën door.

 

We beginnen met een hartstikke leuk kapsel voor de stoere jongens.

hippe kinderkapsels hippe kinderkapsels1

De zijkanten zijn lekker kort, bovenop wat langer en lekker plukkerig scheef omhoog. Het beste is om voor dit kapsel een goede verstevigende wax te gebruiken zodat het mooi scheef omhoog blijft staan.

Hier nog een super stoer kapsel.

hippe kinderkapsels2

Bij dit kapsel zijn de zijkanten wat langer gehouden. Bovenop zijn de lengtes ook iets langer, waardoor het mooi scheef omhoog kan. Super leuk, stoer model.

 

hippe kinderkapsels3

Dit prachtige kapsel kon ik jullie niet onthouden, wat een super leuk kapsel is dit! En lekker kort, wat ideaal is met warm weer. Zijkanten kort opgeschoren en de bovenkant omhoog met een goede verstevigende wax.

Hier nog een leuk plaatje van een stoer kapsel met wat langere lengtes.

hippe kinderkapsels4

Dit kapsel mag lekker natuurlijk vallen. In principe hoeft hier niet heel veel stylingsproduct in. Mag mooi natuurlijk vallen.

 

hippe kinderkapsels5

Ook weer een gaaf kapsel. Zijkanten zijn wel wat korter maar niet opgeschoren. Bovenop langere lengtes. En met de styling gewoon plat naar een kant toe op stylen. Je kunt evt. een droge wax gebruiken om het mooi op z’n plaats te houden.

Hierboven heb ik jullie wat leuke ideeën/kapsels gegeven voor de jongens. Nu ga ik jullie wat leuke kapsels voor meisjes laten zien.

 

Super leuke boblijn voor de meisjes. Weer eens iets anders dan de kapsels met lang haar. Stoer, maar toch ook weer een net kapsel.

hippe kinderkapsels6 hippe kinderkapsels7

 

Ook lange kapsels blijven altijd een trend. In dit kapsel zitten lagen, waardoor het een stoer/speels kapsel wordt. Met deze lengtes kun je het ook nog mooi opsteken of invlechten (wat ook helemaal in is deze zomer).

hippe kinderkapsels8 hippe kinderkapsels9

 

Dit kapsel heeft ook een boblijn, maar met een scheve pony. Hierdoor ziet het kapsel er weer heel anders uit. Een heerlijk kapsel voor de warme dagen, lekker snel en makkelijk! En super snel klaar met borstelen.

hippe kinderkapsels10

Wat je heel veel ziet tegenwoordig, en wat echt de trend van de lente/zomer is, invlechten. Daarom zet ik hieronder nog even een leuke, duidelijke tutorial van invlechten neer, zodat jullie hier allemaal mee aan de slag kunnen. Heel veel succes allemaal!

hippe kinderkapsels11.jpg

Ik hoop dat jullie deze hippe kinderkapsels blog weer met veel plezier hebben gelezen. En dat jullie er natuurlijk iets aan hebben.

Liefs Martsje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven