In Style Kappers Drachten

haarmodelijn-show15

Haarmodelijn show Apeldoorn

28 september 2015 zijn wij met het team van In Style Kappers naar de nieuwe haarmodelijn Show voor de herfst en de winter 2015 in Apeldoorn geweest.
 

We hadden om 17:00 uur afgesproken bij de kapsalon waarna we rond 17.15 vertrokken uit drachten. We zagen er allemaal extra mooi uit en natuurlijk hadden we extra ons best gedaan op ons haar.

Onderweg kregen we trek dus zijn we langs de MacDonalds gegaan. We waren erg benieuwd wat de nieuwste trends voor de herfst en de winter zouden worden. Dus toen we gegeten hadden zijn we snel weer op weg gegaan. We wilden er graag op tijd zijn om een mooi plekje in de zaal te krijgen.

Het was erg druk op de weg en we hadden ook nog last van weg werkzaamheden. Gelukkig hadden we Jildau mee want ik was mijn TomTom vergeten .Jildau heeft ons door heel Apeldoorn heen geloodst met haar smartphone.

Rond kwart over zeven kwamen we dan eindelijk aan en zo te zien was het erg druk.Toen we ons auto geparkeerd hadden konden we naar binnen. Het werd gehouden in een schouwburg en alles zag er super mooi uit.

Om half acht begon de show en hadden we een mooi plekje bemachtigd zodat we alles goed konden zien.

haarmodelijn-show2haarmodelijn-show5haarmodelijn-showhaarmodelijn-show14

Wat is nu de nieuwste haarmodelijn voor de herfst en winter 2015.
 

Voor de mannen mag het haar allemaal weer wat langer. Het haar voor de mannen moet niet te netjes gesteild worden. Het mag lekker rommelig en ruig.

haarmodelijn-show4haarmodelijn-show13


Voor de vrouwen mogen de kapsels weer wat voller geknipt worden en is het erg belangrijk dat de contouren van het kapsel ook mooi vol blijft. Dit geld voor vrouwen met lang en kort haar.

De haarkleuren zijn erg mooi dit jaar. Op zich kunnen alle tinten gekozen worden maar alleen de techniek voor het inzetten is veranderd. Zo kun je kiezen voor een mooie koele blond tint maar zorg er wel voor dat er diepte in het haar komt. Voor lang haar is de balayage techniek nog steeds een trend. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie warme kleur met koper goud kleurige punten. Deze techniek kun je ook in kort haar gebruiken.

haarmodelijn-show4haarmodelijn-show11haarmodelijn-show1haarmodelijn-show10

We hebben weer veel ideeën en inspiratie over de nieuwste haarmodelijn opgedaan en we hebben er uiteraard ook erg van genoten.

Het was een geslaagde avond die smaakt naar meer.

Vind je dit een leuk artikel? Laat dan hier onder een leuke reactie achter.

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven