In Style Kappers Drachten

meer-dan-naar-de-kapper-gaan

De kapper: Meer dan alleen maar haar knippen!

Jammer genoeg nemen klanten geen tijd meer voor de kapper. Het is geen uitje meer, maar het moet er even snel tussen door.


Anno 2015 hebben vrouwen het erg druk met onder andere het werk, huishouden en de kinderen. Hebben ze nog wel tijd voor zichzelf? Alles moet gepland worden. Dus snel maar even tussendoor naar de kapper en het mag niet langer duren dan een half uur. Want dan moeten ze bijvoorbeeld hun kinderen van sport of van school ophalen.

Anno 1970 namen de vrouwen de tijd voor de kapper, ze genoten, ze waren niet gehaast en het was een uitje. Zo kwamen ze bij de kapper wat bekenden tegen en hadden een gezellige middag. Vaak werd er zonder afspraak gewerkt, ze hadden wel de tijd. Ze kwamen tot rust bij de kapper.

Het is meer dan even naar de kapper te gaan ..


Bij de kapper wordt je lekker even in de watten gelegd. Je hoeft even nergens aan te denken.

Je gaat even lekker zitten, je neemt even tijd voor jezelf en zodra de kleur moet inwerken neem je een lekker kop koffie. Daarbij horen natuurlijk de roddelbladen. Die kun je niet missen bij de kapper. Normaal gesproken lees je deze bladen nooit, alleen bij de kapper kun je ze niet laten liggen.

Als de kleur er lekker uit is gespoeld en je daarna een hoofd massage krijgt, is het dubbel genieten. Als je haar mooi geknipt en gekleurd is en het voelt verzorgt aan, dan voel je je vaak veel beter en zit je weer vol energie.

Je kunt je bezoek aan de kapper ook combineren, door daarna nog even bij ons naar de schoonheidsspecialiste te gaan. Bijvoorbeeld om je hoofdhuid goed te laten verzorgen, de wenkbrauwen te laten epileren of een andere behandeling te kiezen.

Dus vrouwen, neem de tijd voor de kapper.
 

Vind je dit een leuk artikel? Like ons met de onderstaande buttons.

Facebooktwittermail
  • Guusta Post
  • 3 augustus 2015
  Beantwoorden

  Hallo,

  Even naar de kapper gaan is echt een momentje voor mezelf. Even lekker helemaal niks moeten. Gewoon ontspannen zitten, haar knippen, kleuren en dan met een frisse coupe en hernieuwde energie weer de deur uitlopen. Heerlijk!

  Groetjes,

  Guusta

 1. Beantwoorden

  zo is het maar net HIlde… het is heerlijk om geknipt te worden. Bij InStyle weten ze precies wat je nodig hebt. De combinatie met de schoonheidspecialiste is een uitkomst… Alle op 1 adres!!

   

  Fijne vakantie!

Geef een reactie

Naar boven