In Style Kappers Drachten

zomerproof

Ben jij al zomerproof? 2 leuke actie’s

Ben jij al zomerproof? De zomer is weer in het vooruitzicht, dit betekend dat het langer licht blijft en dat de temperaturen weer omhoog gaan. Zorg dat jij en je haar er helemaal klaar voor zijn deze zomer.

Wij hebben nu een paar leuke actie’s voor de warme zomerdagen. Waardoor je nog meer van de zomer kunt genieten.

We hebben een leuke reisfohn voor maar €7,50. Erg handig om mee op reis te nemen of om iemand cadeau te geven.

zomerproof4         zomerproof3

Ook hebben we mooie verzorging pakketten speciaal voor de zomer. Wat zit er precies in zo’n pakket en waarom is deze haarverzorging zo belangrijk voor de zomer.

 

Sun recovery hydrating shampoo (250ml); Deze shampoo is geschikt voor alle haartypen, speciaal voor gekleurd, droog of beschadigd haar. Deze shampoo voedt en beschermt je haar tegen UV straling en voorkomt kleurvervaging. Tevens maakt het je haar weer zijdezacht .

After-sun Replenishing masque (250ml); Geschikt voor alle haartypen, speciaal voor gekleurd, droog of beschadigd haar. After-sun Replenishing masque behandeld je haar voor en nadat je de zon ingaat. Het hydrateert je haar wat door de zon is aangetast en vult de benodigde stoffen aan.

Sun shield conditioning spray (125ml); Geschikt voor alle haartypen, speciaal voor gekleurd, droog of beschadigd haar. Deze spray beschermt je haar tegen UV straling en voorkomt kleurvervaging. Deze spray maakt je haar zacht en geeft het een prachtige glans, zodat je haar mooi blijft zitten tijdens de warme dagen.

zomerproof-1

Speciale zomer actie nu al deze 3 producten voor €39.95

Waarom zijn juist deze producten zo belangrijk om te gebruiken? Net zoals je huid reageert je haar ook op zonlicht en warme temperaturen. Daarom is het heel belangrijk dat je de juiste producten hebt voor het verzorgen van je haar met een goede UV protector. Met al deze producten die je in dit pakket kunt krijgen ben jij en je haar helemaal zomerproof.

(voor deze actie’s geldt op=op)

Groetjes, Hilde

 

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven