In Style Kappers Drachten

trouwen4

Trouwen in 2018?

Ga jij trouwen in 2018? de herfst is begonnen. Veel koppels gaan trouwen in deze tijd van het jaar.

Je hebt al een prachtige trouwjurk gekocht, de locatie is bekend, alles is geregeld maar dan komt, je bruidskapsel. Hoe wil ik er als bruid uit gaan zien, welke stijl vind ik het mooist en wat wil ik graag uitstralen. Geen paniek wij kunnen je hier mee helpen. Door goed naar jou te luisteren en een proefkapsel te creëren. Zorgen wij ervoor dat je kapsel er fantastisch uitziet op deze belangrijke dag in je leven

.trouwen1 trouwen2

Weet je het even niet en vind je alles op zich wel leuk maar heb je niet een uitgesproken stijl die je uit wilt stralen? Dan is er geen reden voor paniek. Wij hebben veel ervaring met bruidskapsels en kunnen je leuke adviezen geven en als je het niet meer weet brainstormen gewoon met je mee. Om zo een mooi eind resultaat te creëren. We nemen alle tijd bij een proefkapsel om zo goed naar je wensen te luisteren en je een prachtige trouwdag te laten bezorgen. Je moet het gevoel krijgen dat je de mooiste vrouw van de wereld bent.

Je kunt ook gerust je bruidsmake-up bij ons laten verzorgen. Ook hier adviseren we een proef make-up om zo goed mogelijk aan jouw wensen te kunnen voldoen.

Je trouwdag is vaak een drukke dag. Soms heb je simpelweg geen tijd meer om in de salon te komen. Wil je graag dat we op je trouwdag op locatie komen dan kan dat natuurlijk ook. Er wordt dan nog wel een extra toeslag in rekening gebracht.

Ga jij binnenkort trouwen? Bel gerust of kom langs in onze kapsalon.

Laat je inspireren door de foto’s en wie weet ben ik de gene die je bruidskapsel kan en mag verzorgen.

trouwen-in-2017-3  trouwen-in-2017  trouwen-in-2017-2

trouwen-in-2017-1 (1)   trouwen-in-2017-5   trouwen5

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven