In Style Kappers Drachten

Nederlandse-haarmodelijn3

Nederlandse Haarmodelijn Show

Nederlandse Haarmodelijn Shows


Op 25 Oktober 2017 was de locatie niet in Apeldoorn maar in Barneveld daarom waren we die dag iets eerder dicht want het was wel een eindje rijden. Nadat we de route in de navigatie hadden gezet konden we aan ons reis beginnen. We moesten om half acht aanwezig zijn dus hadden we nog net even tijd om onderweg een hapje te eten. We waren gelukkig net op tijd en mochten gelijk door lopen naar onze plaatsen. Het was echt een prachtige locatie en we waren onder de indruk hoe groots de show was opgezet.

Diep rood- en kopertinten zijn weer helemaal hip deze herfst. Ik ben hier ontzettend blij mee, deze kleuren vind ik persoonlijk prachtig. Natuurlijk zijn blond tinten ook nog steeds in, maar er mag wel deze herfst wel wat meer diepte in. De modellen van het haar mogen ook weer wat meer textuur krijgen. Dus voor meiden met lang haar, het mogen weer wat meer luchtige lagen in het haar geknipt worden. Met bijvoorbeeld een leuke luchtige pony of lok. Voor de heren hoeft het ook niet meer zo kort. De zijkanten mogen weer wat gedeckter, maar zorg wel dat de contouren mooi strak geknipt zijn. De boven partij van de heren mag met veel textuur geknipt worden om zo een mooi luchtig resultaat te geven. Laat inspireren door de mooie foto’s die ik heb gemaakt. We hebben weer leuke ideeën op gedaan en we weten weer wat de nieuwe haar kleuren mogen zijn in de herfst en winter.

instyle-kappers-drachten2 instyle-kappers-drachten5instyle-kappers-drachten1 instyle-kappers-drachten

Nederlandse-haarmodelijn2 nederlandse-haarmodelijn1 

Vorige week maandagavond moesten we aanwezig zijn in de theater hal van Apeldoorn voor de Nederlandse haarmodelijn. 17.00 in de middag vertrokken vanaf de kapsalon. We waren iets eerder gesloten om zo op tijd te kunnen vertrekken. We hadden de hele dag nog niet veel gegeten waardoor we direct besloten om langs de MacDonald’s in Drachten te gaan. Het was lekker rustig op de weg dus we konden heerlijk door rijden. We waren goed op tijd bij het theater van Apeldoorn aangekomen. We moesten alleen de auto nog even parkeren en dan kon de pret beginnen. Omdat we zo mooi op tijd waren konden we mooi even rond kijken. Er stonden verschillende soorten kraampjes met kappersbenodigdheden dat was erg interessant. Er stond ook een prachtige kraam met een echte ambachtelijke herenkapper. Deze kappers zijn echt gespecialiseerde in prachtige en strakke heren kapsels. Je kon zelfs in plaats van een kopje koffie een flesje bier krijgen. Dit was erg leuk om te zien. Nederlandse-haarmodelijn Nederlandse-haarmodelijn 13 Het was 20.00 en de show kon beginnen. Het thema van de show was cover. Er waren verschillende coupes voor mannen en vrouwen.

Wat is nou eigenlijk de haarmodelijn van het voorjaar en de zomer?

Het is erg belangrijk voor de vrouwen om je kapsel niet te strak te stijlen, laat het mooi luchtig. De kapsels van dit voorjaar en de zomer zijn niet erg kort maar wel met veel textuur. De haarkleuren zijn erg interessant. De trend zijn koele kleuren gecombineerd met mooie warme tinten. Voor de mannen is het oude ambacht weer terug. Dit zijn prachtige strakke contouren, de zijkanten kort en dan boven partij weer wat langer. Zodat je het dan naar achteren kunt föhnen om zo een mooie klassieke uitstraling te krijgen. Daarna kun je het afwerken met een heerlijke mannen wax of een pommade. Laat je verrassen en inspireren door de leuke foto’s. Nederlandse-haarmodelijn4           Nederlandse-haarmodelijn7 Nederlandse-haarmodelijn9            Nederlandse-haarmodelijn10 Nederlandse-haarmodelijn11           Nederlandse-haarmodelijn6 We hebben een heerlijke, leerzame en gezellige avond gehad. We waren in de late uurtjes thuis en het was de moeite waard. Wij zijn weer helemaal up to date door deze show. Wat ons betreft mag het voorjaar en de zomer wel komen. Groetjes, Hilde Nederlandse Haarmodelijn Show 2015/2016

28 september 2015 zijn wij met het team van In Style Kappers naar de nieuwe haarmodelijn Show voor de herfst en de winter 2015 in Apeldoorn geweest.

We hadden om 17:00 uur afgesproken bij de kapsalon waarna we rond 17.15 vertrokken uit drachten. We zagen er allemaal extra mooi uit en natuurlijk hadden we extra ons best gedaan op ons haar. Onderweg kregen we trek dus zijn we langs de MacDonalds gegaan. We waren erg benieuwd wat de nieuwste trends voor de herfst en de winter zouden worden. Dus toen we gegeten hadden zijn we snel weer op weg gegaan. We wilden er graag op tijd zijn om een mooi plekje in de zaal te krijgen. Het was erg druk op de weg en we hadden ook nog last van weg werkzaamheden. Gelukkig hadden we Jildau mee want ik was mijn TomTom vergeten .Jildau heeft ons door heel Apeldoorn heen geloodst met haar smartphone. Rond kwart over zeven kwamen we dan eindelijk aan en zo te zien was het erg druk.Toen we ons auto geparkeerd hadden konden we naar binnen. Het werd gehouden in een schouwburg en alles zag er super mooi uit. Om half acht begon de show en hadden we een mooi plekje bemachtigd zodat we alles goed konden zien. haarmodelijn-show2haarmodelijn-show5haarmodelijn-showhaarmodelijn-show14

Wat is nu de nieuwste haarmodelijn voor de herfst en winter 2015.

Voor de mannen mag het haar allemaal weer wat langer. Het haar voor de mannen moet niet te netjes gesteild worden. Het mag lekker rommelig en ruig. haarmodelijn-show4haarmodelijn-show13 Voor de vrouwen mogen de kapsels weer wat voller geknipt worden en is het erg belangrijk dat de contouren van het kapsel ook mooi vol blijft. Dit geld voor vrouwen met lang en kort haar. De haarkleuren zijn erg mooi dit jaar. Op zich kunnen alle tinten gekozen worden maar alleen de techniek voor het inzetten is veranderd. Zo kun je kiezen voor een mooie koele blond tint maar zorg er wel voor dat er diepte in het haar komt. Voor lang haar is de balayage techniek nog steeds een trend. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooie warme kleur met koper goud kleurige punten. Deze techniek kun je ook in kort haar gebruiken. haarmodelijn-show4haarmodelijn-show11haarmodelijn-show1haarmodelijn-show10 We hebben weer veel ideeën en inspiratie over de nieuwste haarmodelijn opgedaan en we hebben er uiteraard ook erg van genoten. Het was een geslaagde avond die smaakt naar meer. Vind je dit een leuk artikel? Laat dan hier onder een leuke reactie achter.

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven