In Style Kappers Drachten

herfst-kleuren1

 Herfst kleuren 2016: wat is de nieuwste trend?

Herfts kleuren 2016: Wat hebben we toch mooi weer gehad de afgelopen periode maar het word nu toch echt herfst. De dagen worden korter en kouder. Het is tijd voor de nieuwe herfst kleuren.

“Wat zijn nu nou eigenlijk de kleuren deze herfst?”.

Deze herfst mag je haar weer donker. Bijvoorbeeld met mooie warme kleuren, zoals diep rood, koper of bordeaux. Diepe goud tinten zijn ook echt in deze herfst. Deze kleuren kun je op verschillende manieren inzetten, bijvoorbeeld met de Balagaye of met de Color ID techniek van Wella.

foto-album61 foto-album70 foto-album55.

Mooie koele blond kleuren zijn ook nog steeds een trend dit jaar. Dus heb je koel blond haar? Wees gerust ,deze herfst zit je nog steeds goed. Voor de blondines met lang haar kun je ook kiezen voor mooie goud blond tinten met verschillende nuances er in .

Ik vind de herfst altijd een prachtige tijd van het jaar, ik hou van deze herfst kleuren. Deze kleuren geven mij inspiratie en creativiteit om mooie creaties te creëren met je haar.

De warme kleuren geven ons het echte herfst gevoel. Ben je bang om bleek te worden van een donkere haar kleur? Dan kun je beter kiezen voor een kleur die niet zo donker is. Maar vaak als je voor een warme haarkleur kiest, geeft het juist een warme kleur in je gezicht.

herfst-kleuren3  herfst-kleuren2

Ben je toe aan een nieuwe haarkleuring kom dan langs en laat je door ons verwennen. Je krijgt bij ons altijd een kleuradvies op maat. We kijken met een kleurenwaaier welke kleur het beste bij je gezicht past. Ben je een koel of juist een warm type? Dit kunnen we dan zo zien. We kiezen altijd een kleur die het beste bij jouw past. Je bent bij ons in goede handen. Ik hoop je in onze salon te mogen verwelkomen om zo je kennis te laten maken met deze mooie herfst kleuren.

Groetjes, Hilde

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven