In Style Kappers Drachten

cherry-ombre3

Cherry Ombre: de nieuwste trend in haarkleuring

 

Cherry Ombre haarkleuren: De haarkleuren violet, aubergine en cherry zijn weer helemaal hot deze winter.

Hou jij van mooie warme maar ook coole haarkleuren? Dan is deze techniek en stijl misschien wel iets voor jou. Het is een haarkleur voor wie wel wil opvallen en maakt elk kapsel stoer en pittig. Wat voor stijl haar je ook hebt, lang tot op je rug of een mooi super kort kapsel.

Het is dezelfde techniek wat we al eerder gebruikten voor blond haar. Alleen hier kiezen we alleen maar voor violet kleuren. We zorgen ervoor dat je in de aanzetten een donkere violet of aubergine kleur krijgt. Waarna dat dan doorvloeit naar de punten. Wij zorgen ervoor dat de punten steeds lichter worden. De punten kleuren we ook met de kleur violet of aubergine maar dan wel in een lichtere tint.

Hier een paar foto om te zien hoe gaaf deze cherry Ombre kleur eigenlijk is.

cherry-ombre      cherry-ombre1

Als je geïnteresseerd bent in deze cherry Ombre haarkleuring dan is het verstandig om eerst even te bellen voor een afspraak. Want voor deze haarkleuren hebben we wel wat extra tijd voor nodig.

Door een goede shampoo of schuim te gebruiken kun je je kleur lang goed houden. Kies alleen producten van een goede kwaliteit en die goed bij je haar type past. Het zorgt ervoor dat de kleur lang mooi blijft en niet vervaagt.

Daag jezelf uit voor deze super mooie en gave kleur.

Groetjes, Hilde

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven