In Style Kappers Drachten

Balayage

Balayage Welkom! Bye Bye Ombre Haar.

Balayage wie kent het niet?

Een super gave kleuring, het was deze zomer een super grote hype. Ook zie je deze trend in het najaar/winter weer terugkomen.

 

Natuurlijk kun je de balayage blijven doen met de blonde kleur. Maar in het najaar/winter willen veel mensen toch een wat andere kleur in het haar. Wat meer de najaars/winter kleuren. In dit stukje wil ik jullie graag laten zien dat je ook met de nieuwste trend kleuren een leuke balayage kan creëren.

Eerst geef ik voor degene die niet precies weten wat een balayage is een korte uitleg.

Balayage is de Franse term voor het woord ‘veeg’ of ‘vegen’. Dat komt omdat er enkel gebruik wordt gemaakt van verf en een kwast, geen folies dus. Je ‘veegt’ de verf over het haar heen met een kwast. Dit doe je uit de losse hand. Met de balayage techniek wordt er heel subtiel gewerkt met kleurverschillen. Met deze techniek kun je een mooie diepe kleur creëren. Met deze techniek kun je in veel verschillende kleuren maken. Ook is een balayage makkelijk weer bij te werken. Je hebt er super lang plezier van en vaak hoef je na de gehele kleuring alleen maar de uitgroei bij te werken en eventueel een spoeling in de gewenste kleur er over heen te doen om de kleur weer mooi op te frissen.
Wij zijn gisteren naar de nieuwe haarmodelijn geweest en daar hebben ze ons de nieuwe trendkleuren laten zien. Die kleuren zijn prachtig mooi, ook om een balayage mee te doen. De kleuren die je dit najaar/winter waarschijnlijk een hype gaan worden zijn violet, rood/violet, koper en grijs. De aanzetten zie je vaak met een tintje donkerder zodat diepte in het haar creëert.
Hieronder laat ik jullie een paar voorbeelden zien van de balayage met de nieuwe trendkleuren. Ik hoop dat jullie het mooi vinden en inspiratie op kunnen doen.
hype hype-1 hype-2

Archief: publicatie 2015

Balayage highlights: de nieuwste trendy haarkleuring van 2015.

De prachtige zon overgoten look Balayage is veel te zien onder de beroemdheden en modellen.

In Style Kappers is erg gevoelig voor de nieuwste trends en heeft zich gespecialiseerd in deze haar kleurtechnieken.
De Balayage is een free styling techniek die zonder folie wordt ingezet. De highlights worden met de losse hand en met de valling van het haar in gezet om zo een natuurlijke look te creëren.
Het kan in verschillende haarlengtes gezet worden. Hou jij er van om je haar niet extreem van kleur te veranderen maar je wilt wel graag wat anders? Dan is Balayage echt de haar kleur voor jou.
Het moet er zo uit zien dat het haar door de zon een verlichting heeft gekregen. Je zorgt er zo voor dat je haar een ander niveau krijgt met meer diepte en dimensie. Het verheldert je haar en geeft echt een mooie frisse zomerse look.
Balayage
Voor Balayage techniek worden veel zachte, lichte tinten gebruikt. Bijvoorbeeld cool beige, zacht blond of baby blond.
Je kunt de Balayage techniek op blond en donkerbruin haar toepassen. Het voordeel van deze kleurtechniek is dat je bijna geen uitgroei krijgt omdat het zo natuurlijk ingezet wordt.
Herhaling van deze haar kleur is het mooiste na 3 a 4 maanden. Voor het onderhouden van deze kleur is mijn advies om de producten uit de Paul Mitchell Forever Blond serie te gebruiken. Deze zorgen er voor dat de kleur zo mooi en helder mogelijk blijft en geven een goede verzorging.
De duur van de behandeling hangt af van de haarlengte en haardikte. Hoe dikker en langer het haar hoe meer tijd het kost.
Wil je weten wat de kosten van deze kleur behandeling zijn? Ik raad je aan om even te bellen, mailen of langs te komen.
Vindt je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook, Twitter of Google+ via onderstaande buttons.

Facebooktwittermail
  • Ida Lamsma
  • 4 november 2015
  Beantwoorden

  Hallo,

  Ik heb bruin haar tot over mijn schouders. Wat zou een balayage kapsel mij kosten?

  Groet, Ida

Geef een reactie

Naar boven