In Style Kappers Drachten

zomertrends-2016-7

Zomertrends 2016

zomertrends 2016: Ben jij al helemaal klaar voor de zomer? Wat zijn nu eigenlijk de nieuwste zomertrends. Wij gaan dit allemaal voor je op een rijtje zetten.

Beachwaves zijn echt de trend voor deze zomer. Wat zijn beachwaves? Dit zijn mooie nonchalante krullen. Wanneer je beachwaves inzet moet je het er niet te precies inzetten. Het mag er mooi natuurlijk uitzien. Deze krullen kun je zetten met een stijltang, krultang of op de ouderwetse manier. Na het douchen je vlechten in zetten, drogen en er weer uithalen.

zomertrends-2016

Wet hair sleek kapsels: heb je hier al eens van gehoord?

Je maakt je haar heel glad en kamt het naar achteren. Na het wassen een goede versteviging erin en alles lekker naar achteren föhnen. Bovenop kun je het mooi wat touperen voor meer volume. Daarna style je al je haar naar achteren met je stylingsproduct (bijv. met een stevige wax met een tikkeltje glans erin).

zomertrends-2016-1

De vlechten zijn ook weer helemaal hot deze zomer. Mooie losse vlechten zijn op allerlei manieren mogelijk. Het mogen best een beetje sluwe vlechten zijn. Ook kun je er een paar plukken tussenweg trekken voor een nog speelser effect.

zomertrends-2016-2       zomertrends-2016-3

De Balayage techniek kennen we inmiddels al een tijdje. Maar is zeker nog niet weg te denken uit het straatbeeld. Dit is een techniek die uit de losse hand wordt ingezet en die je haar een look geeft alsof het door de zon is op gekleurd. Het geeft een mooie natuurlijke look. Een voordeel van deze techniek is, dat het langer in je haar blijft zitten en je niet zo snel last van uitgroei hebt. Deze kleuring kun je in principe bij alle haartypes gebruiken.

foto-album70foto-album52

Highlights zijn en blijven altijd een trend in de zomer. Je kunt ervoor kiezen om highights alleen in je bovenpartij te zetten, maar ook door je hele haar. Je kunt dit toepassen in lang- maar ook korthaar. Ook kun je ervoor kiezen om een combinatie van highlights en lowlights te doen. Er zijn allemaal verschillende technieken mogelijk.

zomertrends-2016-5zomertrends-2016-6

Ik hoop dat je nu een beetje een idee hebt wat de trends zijn deze zomer. Ik hoop dat je hier wat aan hebt en weer leuke ideeën mee op kunt doen.

Liefs, Martsje

 

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven