In Style Kappers Drachten

workshop-haarkleuren4

Workshop haarkleuren

Jessica van Paul Mitchell kwam op woensdag 7 oktober bij ons in de salon om een leuke workshop haarkleuren te geven.
 

De aanvang van de kleur training was op de namiddag rond 5 uur. Tot dit tijdstip was de salon gewoon open. We hadden 2 modellen geregeld om in hun haar een leuke creatieve kleur aan te brengen.

De modellen kwamen rond een uur of half 6. We kregen eerst wat theorie over de kleuren en wat voor nieuwe kleuren er bij waren gekomen. Toen we dat hadden gehad en door hadden besproken konden we onze creativiteit kwijt.

workshop-haarkleuren2workshop-haarkleuren3  

We wilden echt wel even iets anders, wat out of de box, dus we hadden gekozen voor het eerste model om wat extremer te gaan. We wilden wat diepte in het haar aanbrengen met een diepe oud rosé kleur en dan door laten vloeien naar een mooie pastel kleur.

Voor het tweede model hadden we gekozen om verschillende kleuren bruin en blond te kiezen om zo veel mogelijk nuances te creëren. We wilden wel dat haar aanzetten iets donkerder zouden zijn. Om zo de kleuren beter overeen te laten komen.

Dus we moesten aan de slag. Het eerste model moest helemaal ontkleurd worden. Het tweede model kreeg een blondeer wassing om zo overtollige kleur te verwijderen .

Toen we dat hadden gedaan konden we beginnen met kleuren.

Hier een paar foto’s van onze workshop haarkleuren.

workshop-haarkleurenworkshop-haarkleuren5

workshop-haarkleuren8workshop-haarkleuren7

Het was een super leuke en leerzame avond en we zitten weer boordevol met leuke nieuwe ideeën.

Het was een latertje, maar de resultaten van modellen waren super mooi geworden, al zeg ik het zelf.

Modellen super bedankt voor het vertrouwen dat wij ons creativiteit kwijt konden op jullie haar en Jessica bedankt voor de workshop haarkleuren.

Een leuke reactie hier onder wordt erg gewaardeerd.

Groetjes Hilde

 

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven