In Style Kappers Drachten

Wimperpermanent In Style Kappers

Wimper Permanent

Wij werken met Refectocil Eyelash Perm wimper permanent.


Deze wimper permanent met collageen en cysteine zorgt dat er een prachtige krul in je wimpers komt, het voedt de wimper haren en laat je ogen expressiever en groter lijken.

Dus voor mensen die altijd een wimpertang gebruiken is dit een perfecte behandeling.

Wimper Permanent In Style Kappers Drachten

Het resultaat is wekenlang zichtbaar (tot maximaal 6 weken), maar het is afhankelijk van hoe snel je je wimpers verliest.

De wimper permanent behandeling duurt ongeveer 45 minuten, is relatief eenvoudig en natuurlijk veilig.

Voor een nog mooier resultaat van het wimper permanent adviseren wij deze behandeling te combineren met het verven van de wimpers.

Er zijn 4 verschillende maten rollers. Zo is er voor elke klant een wimper krul die bij haar past.

Hoe gaan we te werk:

  • We maken eerst je wimpers schoon en reinigen het goed. Zo blijft de krul er beter in zitten en kan de vloeistof beter in je wimpers trekken.
  • Daarna zoeken we welke maat het beste bij je wimper past. Wij hebben 4 verschillende maten (S/M/L en XL). Als we dat hebben gedaan krullen we je wimpers om de rollers heen. Daarna wordt je helemaal rond je ogen ingepakt om zo te voorkomen dat er vloeistof in je ogen kan komen . Belangrijk is het om je ogen vanaf dit moment dicht houden.
  • Dan gaan we je de vloeistof over je wimper haren smeren, wat dan 15 minuten moet inwerken. Na de 15 minuten inwerking halen we de vloeistof eraf met een droog wattenstaafje.
  • De volgende stap is het aanbrengen van een fixatie over je wimperharen om ze zo weer goed te fixeren en te herstellen. En zo blijft het behoudt van de krul ook beter. De fixatie moet 10 minuten inwerken.
  • Als het heeft ingetrokken kunnen we de fixatie verwijderen. Dit gebeurt eerst weer met een droog wattenstaafje. Daarna gebruiken we natte wattenschijfjes om de overtollige vloeistoffen te verwijderen. Dan gaan we de rollers verwijderen, wat heel eenvoudig gaat.
  • Als je daarna je wimpers laat verven krijg je een heel mooi resultaat.

Wij zien je graag in onze salon voor deze behandeling.

Bel gerust voor een afspraak 0512-356910 

 

Vindt je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook, Twitter of Google+ via onderstaande buttons.

 

Facebooktwittermail
Naar boven