In Style Kappers Drachten

snel-lang-haar

Snel lang haar: 5 tips

Wil jij ook snel lang haar? Ik heb 5 tips voor je hoe je het snelst lang haar kunt krijgen.


Een hip kort kapsel of mooi lang haar tot op de schouders. Het is allemaal bepalend voor hoe je eruit ziet. Maar ben je toe aan een nieuwe look en wil je snel lang haar laten groeien? Dan kan het wachten soms een eeuwigheid duren.

Ik heb een paar tips voor je om er voor te zorgen dat je binnen no-time een lang bos haar hebt.

Pas op je voedingsgewoonte:

Een gezond dieet dat een mix van proteïne en nutriënten bevat kan de gezondheid van je haar bevorderen. Een gevarieerde voeding kan er voor zorgen dat je een gezond bos haar krijgt en het voorkomt dat het gemakkelijk afbreekt. Het beste is om omega-3 olie te gebruiken. Die kun je kopen als supplement bij je drogist. Ook almond noten bevatten veel goede voedingsstoffen.

Maar zorg ervoor dat je niet overdrijft:

Het is belangrijk dat je je gewicht stabiel houd en voorkom een streng dieet. Haar kan slecht tegen hormoon schommelingen en een streng dieet vraagt veel energie van je lichaam.

Ga verstandig om met styling van je haar:

Het is een feit dat je haar niet goed tegen extreme warmte kan. Dus beperk het gebruik van een krul of styling tang tot een minimum. een of twee keer per week is het maximale. Het is verstandig om wekelijks een goede conditioner of een hair repair masker te gebruiken. Veel producten bevatten goede maar zeker ook slechte ingrediënten. Zorg er voor dat je een product van een goede kwaliteit uitzoekt.

Probeer vitamines:

Phytantriol, arginine, biotine en vis olie bevatten enzymen en hormonen welke je helpen om je haar te laten groeien. Ook is vitamine c een belangrijk voedingsmiddel voor je haar.

En als laatste, doe het rustig aan:

Stress heeft veel invloed op je haar, probeer stress situaties te vermijden of ga je eens een lekkere hoofd massage doen, ga eens lekker naar de schoonheidsspecialiste of naar de sauna. Stress maakt cortisol aan welke kan lijden tot haarproblemen.

Je haar geeft precies weer hoe je je voelt. Ben je gezond, voel je je fit dan zal je haar mooi glanzen en is het gemakkelijk te stylen.

Dus dames let een beetje op je voeding en zorg ervoor dat je je goed en gezond voelt dan komt je lange bos haar binnen no-time.

Groetjes, Hilde

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven