In Style Kappers Drachten

smokey-blond2

Smokey Blond Haar

De nieuwe trend van het jaar 2015 "Smokey blond'' is nu helemaal hot.
 

Ben jij z’n persoon die graag met de nieuwste trends mee wil gaan? Dan is deze smokey blond kleur echt een must have voor jouw.
 

Het is een mooie, gewaagde, koele en asblonde kleur met veel diepte in het haar. De aanzetten van het haar wordt donkerder gekleurd. Dit is een geweldige manier om een schaduweffect in het blonde haar te creëren. Deze kleur is een leuke verandering voor de blonde vrouw maar natuurlijk ook voor vrouwen die donker zijn en die helemaal wat anders willen. 

De kleur is een mooie blikvanger omdat er veel diepte wordt gecreëerd in het haar. Dus wat voor kapsel je ook hebt kort of lang het staat altijd stoer en pittig.
 

Het is een kleur wat je thuis wel goed bij moet houden om zo een mooie diepe as kleur te behouden. Daarvoor adviseren wij de 10v soft color van goldwell. Het is een kleurmousse die het haar naar wat een zilverkleur brengt. Het beste is om deze mousse te gebruiken na het wassen in handdoekdroog haar. Het wordt op de verpakking aangegeven om het uit te spoelen maar wij geven het advies om het te laten zitten. Zo krijg je een mooiere intense zilverkleur.

Het beste kun je ook een goede zilvershampoo gebruiken en daar 1 keer in de week mee wassen. Hoe vaker je het product gebruikt hoe blonder en grijzer het wordt zo kun je zelf bepalen hoe smokey blond je het wilt.

Ik hoop dat ik je geinspireerd heb en dat je misschien wel een mooie smokey blond kleur wil proberen. Hieronder heb ik nog een paar mooie foto's voor je opgezocht zodat je een idee hebt hoe het kan worden.

Groetjes, Hilde 

smokey-blond1smokey-blond3smokey-blond5

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven