In Style Kappers Drachten

peekaboo-highlights

Peekaboo Highlights

Peekaboo highlights is een leuke nieuwe trend wat langzaam begint te groeien in Nederland, maar in Amerika al een hele hype is. Ik vind deze trend echt super mooi. Je kunt leuk met verschillende kleuren werken en daardoor kunnen we veel creativiteit in ons werk kwijt.

Wat is een peekaboo haarkleuring:

Het zegt het eigenlijk al het is een kleuring die iets verstopt is onder je eigen haarkleur. Je kunt de Peekaboo highlights met verschillende kleuren in zetten. Bijvoorbeeld als je basis kleur zwart zou zijn, kun je een mooie diep rode- of violet kleurige Peekaboo highlights gebruiken. Dit geeft je haar een shot adrenaline en een echte kleur boost. Je kunt ook kiezen voor een mooie neutrale of zachte kleur bijvoorbeeld honing blond of een warme licht bruine kleur.

Je kunt de Peekaboo highlights op verschillende manieren in zetten. Als je lang haar hebt kun je ervoor kiezen om de highlights achter in je nek te plaatsen. Ze zijn dan bijna niet te zien, alleen wanneer je je haar opsteekt, vastzet in een staart of de wind waait erdoor waait zie je ze tevoorschijn komen.

Je kunt er ook voor kiezen om het aan de zijkant of onder een lok te zetten. Zodra je dan met je handen door het haar gaat of wanneer je je lok eens wat anders draagt ze dan tevoorschijn komen en ze dan mooi kunt zien.

Het geeft de standaard haarkleur net wat meer pit. Het is een super leuke techniek en wij kunnen zo goed ons inspiratie kwijt. Daardoor is het gigantisch leuk om te doen.

je hebt verschillende manieren om het in te zetten. Je kunt kiezen voor natuurlijke kleuren maar je kunt het ook gerust met wat fellere kleuren extensions proberen.

Hier heb ik een paar foto’s op gezocht om je wat voorbeelden te laten zien van Peekaboo Highlights.

peekaboo-highlights1peekaboo-highlights2peekaboo-highlights3peekaboo-highlights4peekaboo-highlights5

Hoop dat je deze trend net zo leuk vind als ik en ik zou het super leuk vinden dat jullie dit willen liken en delen op Facebook.

Groetjes, Hilde

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven