In Style Kappers Drachten

ombre-lippen2

Ombre lippen: net wat anders

 

Je kunt je lippen op verschillende manieren stiften. Je kunt kiezen voor een mooie pittige felle kleur of je gaat voor een mooie intens diepe kleur. Ombre lippen zijn net even wat anders.

 

Ik heb een paar tips om je lippen net iets ander te stiften. Je kunt bijvoorbeeld een donkere lipliner toepassen op je lippen en daarna kun je het inkleuren met een lichte lippenstift om zo prachtig mooie ombre lippen te maken.

Hier heb ik een paar foto’s, wat ik bedoel met verschillende effecten.

ombre-lippen6         ombre-lippen5   

ombre-lippen7       ombre-lippen8

Hoe ga je te werk om ombre lippen te maken:
 

  • Zorg dat je lippen goed gehydrateerd zijn om zo droge lippen en velletjes te vermijden. 
  • Pak een mooie diep kleurige lipliner wat iets donkerder is dan de kleur die je op je lippen toe past. Als je kiest voor een mooie rode kleur dan kun je bijvoorbeeld een zwarte- of een mooie donkerrode lippotlood gebruiken.
  • Omlijn je lip met die zwarte- of donkerrode lippotlood en zorg er voor dat je je hoeken van je lippen helemaal in kleurt.
  • Vervaag de donkere kleur lichtjes uit richting het midden van je lippen. Zorg dat het midden van je lippen licht blijven.
  • Pak dan een mooie diep rode lippen stift en kleur de rest van je lippen in het resultaat is verbluffend.
     

 ombre-lippen1           ombre-lippen4

Je kunt ook kiezen voor andere kleuren wees creatief en probeer het maar uit.

Ik vind deze methode prachtig om te gebruiken om zo je ombre lippen nog mooier te maken. Verder hoeft de make-up niet te extreem je lippen maken namelijk al het verschil. 

Zorg verder dat je een goed dekkende foundation en mooie natuurlijke kleuren rond je ogen gebruikt.

Ik gebruik deze methode heel vaak bij mij zelf maar ook bij klanten. Het is erg gewaagd maar wel heel mooi en apart en vind dit zelf net wat mooier staan dan gewoon een kleur op je lippen.

Hoop dat je dit een leuke blog vind en ben erg nieuwsgierig dit jullie ombre lippen ook eens uitproberen. Zo ja, maak een foto en laat het zien.

Groetjes, Hilde

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven