In Style Kappers Drachten

nude-look

Nude look: Een mooie, neutrale make-up

Houden jullie ook van de Nude look? Veel beroemdheden zoals Kylie Jenner, Kim Kardashian en Jennifer Lopez kiezen vaak voor een mooie Nude look. Bij een Nude look is het belangrijk dat je niet ziet dat je veel make-up draagt, maar er juist wel heel verzorgd en neutraal uitziet.

nude-look1     nude-look

Ik ben helemaal fan van deze look. Voor mij geen knal kleuren op mijn ogen. Ik maak natuurlijk wel eens een uitzondering maar kies in het dagelijkse leven toch vaak voor mooie aarde tinten.

Hoe krijg ik nou een perfecte Nude look?

Het is erg belangrijk om voor deze look als ondergrond een goede, matte, dekkende foundation te gebruiken. Daarna zorg je ervoor om de contouren van je gezicht goed zichtbaar te maken. Gebruik hiervoor een contour kit.

Het is erg belangrijk wat voor kleur oogschaduw je gaat kiezen. Zorg ervoor dat je aarde tinten gebruikt. Het is het beste om de donkerste kleur in je arcadeboog goed uit te blenden. Zodat de kleuren goed in elkaar overlopen. Je kunt kiezen voor een strakke eyeliner maar het hoeft niet.

Kies altijd voor een goede mascara die je wimpers mooi vol maken en zwart inkleuren. Dit maakt je ogen een stuk sprekender. Ik vind het belangrijk dat mijn wenkbrauwen in een mooi strak model zitten. Zodat ik dit makkelijk in model kan poederen met een wenkbrauw poeder. Zelf kies ik graag voor een mooie donkere kleur .

Als laatste zorg ik ervoor dat ik een mooie blus heb om zo mijn contouren nog mooier zichtbaar te maken. Hierbij gebruik ik ook een highlighting. De highighting geeft een prachtige glans op je gezicht. Ook kun je ervoor kiezen om je lippen met een lipgloss te stiften. Zelf kies ik liever voor een matte lip stik. De kleuren variëren van licht bruin tot donker taupe.  Als je vragen of advies nodig hebt kun je altijd langs komen bij ons in de salon. Wij helpen je graag.

Ik hoop dat je dit een leuke blog vond en dat je er wat aan hebt gehad.

Groetjes, Hilde

 

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven