In Style Kappers Drachten

met-mooi-haar-sporten4

Met mooi haar sporten

Met mooi haar sporten: Iedereen gaat weer goed en gezond 2016 in.

We hebben allemaal weer goede voornemens bijvoorbeeld gezond eten, niet meer roken en we willen allemaal lekker veel sporten. Dat zijn natuurlijk ook mijn voornemens. Ook ik weet niet of het lukt. Maar ja, we zullen wel zien.

Alle kilootjes die wij in december zijn aangekomen door het lekkere eten willen we er natuurlijk weer snel af hebben. Natuurlijk willen we ook weer super slank en fit zijn voor de zomervakantie. Dus mooi vroeg beginnen stel ik voor. Na honderden pogingen zal het dit keer wel lukken.

En als we dan lekker in de sportschool bezig zijn willen we er natuurlijk wel een beetje goed uit zien. In deze blog heb ik een paar leuke tips voor je hoe je je haar leuk kunt dragen tijdens het sporten.

Want herken je dat? Dat je lekker in je work-out zit en je haar los schiet? Ooh zo irritant!!! Het maakt niet uit of je nou lang of half kort haar hebt. Je houdt er waarschijnlijk niet van dat je haar in je gezicht hangt tijdens het sporten. Je haar los laten tijdens het sporten is al helemaal een slecht idee en ja, altijd een saaie knot of een staart is ook niks .

Dus hier heb ik een paar leuke manieren voor je om je haar op verschillende manieren op te steken of vast te zetten en toch met mooi haar sporten.

met-mooi-haar-sporten3

Als je voor een vlecht kiest weet je zeker dat je haar niet je in het gezicht hangt. Het is ook erg makkelijk om zo je lok weg te werken en vast te zetten

.met-mooi-haar-sporten2

Een mooie rommelige knot met een zweet band kan ook super leuk zijn. Zorg dan wel dat je je knot niet te netjes hebt.

met-mooi-haar-sporten            met-mooi-haar-sporten1

.Dus dames veel succes met het sporten in 2016 aan het kaspel kan het nu niet meer liggen.

Groetjes, Hilde

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven