In Style Kappers Drachten

magic-lightner

Magic Lightener: Ons nieuwe wondermiddel

Magic Lightener poeder is vanaf nu ook bij ons in de kapsalon verkrijgbaar. Wij als team zijn erg enthousiast over dit product, daarom schrijf ik er deze blog over.

Wat is Magic Lightener poeder?

Deze blondering poeder is een Ammonia-vrij product die het haar tot wel 10 tinten kan oplichten, zonder dat er een potentieel schadelijk effect aan het haar wordt toegebracht door ammonia.

magic-lightner1

Magic Lightener is erg geliefd bij beroemdheden in Hollywood, maar ook de bekende kappers mogen graag met dit product werken.

Deze lightner is geformuleerd met bloem extracten (lavendel) en plantaardig oliën van Argan bomen uit Marokko. De Argan olie ook wel vloeibaar goud genoemd is erg mild voor het haar en de hoofdhuid. Magic lightener kun je op verschillende manieren gebruiken. Je kunt het inzetten met folies maar het is ook erg geschikt voor een volledige kleuring. Dit product kan gerust zonder problemen op de hoofdhuid in gezet worden. Ook heeft dit product een aangename, bloemachtige geur. Het ruikt erg lekker, je kunt echt ruiken dat er geen ammonia in wordt gebruikt.

Magic Lightener is een blauwe poeder die geel en oranje pigment tegen gaat om zo een mooie, heldere blond kleur te creëren. Magic lightener is een product dat 100% diervriendelijk is en de verpakking is ook nog eens eco vriendelijk.

Wij zijn erg blij met dit product, het opent bij ons vele deuren. Zo kunnen wij veel meer klanten blij maken met mooie heldere blond kleuren, zonder dat het haar beschadigd. Magic lightener kun je erg goed combineren met Olaplex om het haar in top conditie te houden.

magic-lightner2.jpg

Ik hoop dat ik jullie net zo enthousiast over dit product heb gemaakt dan ik. Hieronder zijn nog een paar foto’s over wat voor prachtige resultaten we kunnen behalen met dit wonderproduct.

WE CALL IT MAGIC!

Groetjes, Hilde

magic-lightener5    magic-lightener4

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven