In Style Kappers Drachten

felle-lippenstift1

lippenstift: Hoe fel durf jij te gaan?

 

Felle lippenstift op je lippen? Durf jij het aan?

 

Maak een statement deze winter met een mooie felle lippenstift op je lippen. kies je voor een felle rose kleur of een diep rode tint. Het mag allemaal deze winter.

Ik ben er van overtuigd dat felle lippen iedereen staat. Dus wees niet bang en probeert het eens. Het straalt lef en zelfvertrouwen uit. Welke vrouw wil dat niet. Het is wel erg belangrijk om een goede kleur bij je huid en haar te kiezen. Ben je een koel type? Zorg dan ook dat je wat in de koele kleuren blijft. Zorg dat de rest van je make-up zo rustig mogelijk is om zo van je lippen een Eye catcher te maken.

Hier een paar tips om goed je lippenstift aan te brengen:

  • Begin altijd eerst je lippen te hydrateren met een lippen balsem.
  • Haal overtollige balsem weg met een tissue.
  • Gebruik een lichte concealer en smeer dat lichtjes uit over je lippen. Dit is puur voor de basis om de houdbaarheid van de kleur te behouden.
  • Kies de gewenste kleur die je graag op je lippen wilt hebben. Kies je voor een mooi rode kleur dan is het vaak erg mooi om eerst een lipliner te gebruiken.
  • Stift eerst een laagje op je lippen en pak een tissue, leg die op je lippen en poeder het af met een transparantie kleur .
  • Daarna breng je nog een laag op, de kleur wordt dan nog mooier.
  • Je kunt kiezen voor een mooie lipgloss om meer glans toe te voegen.

Zelf heb ik een paar favoriete kleuren die ik graag aanbreng op mijn lippen. Dat zijn de koraal kleuren van Mac, essence, blush my lips, Catrice,  Kiss Kiss en Hibiskiss lipstick.

Dus dames probeer eens iets anders en ga niet voor safe. Go out of the box en durf je zelf te laten zien.

Groetjes, Hilde

 

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven