In Style Kappers Drachten

krul-lijn-Paul-Mitchell

Krul lijn van Paul Mitchell

 

 

Ik wil graag mijn ervaring delen met de producten die ik heel graag in mijn haar gebruik. Ik ben persoonlijk super enthousiast over de krul lijn van Paul Mitchell. Ik heb dan uiteraard ook de hele lijn hiervan.

Waarom ik zo enthousiast ben over deze krul lijn?

Zodra ik de Ultimate Wave (krul crème) na het douchen in mijn haar doe, kan ik daarna een knotje in doen en voor het grootste gedeelte laten drogen.De voordelen van deze crème zijn dat je er een super mooie krul mee krijgt zonder dat het pluizig wordt. Deze crème is ook niet zwaar, dus lang plezier van je krullen zonder dat het uitzakt.

Ik doe een heel klein beetje met de diffuser en droog het tot het nog een beetje klam is. Vervolgens doe ik er nog wat Stay strong haarlak overheen. De voordelen van deze haarlak zijn dat het niet hard wordt en dat je, als het er in zit nog steeds kunt modelleren. Ook wordt je haar niet zwaar van deze haarlak. Vaak spray ik ook wat op de aanzetten om wat volume te creëren. Nog een voordeel van deze haarlak is dat het pluizig haar bestrijdt.

Ook zit er in deze krul lijn een shampoo. Dit is de spring Loaded Frizz Fighting shampoo deze shampoo reinigt je krullende haar op een milde wijze. Deze shampoo hydrateert je haar extra. Bij deze shampoo hoort een conditioner deze heet de Spring Loaded Frizz-Fighting Conditioner. Deze conditioner maakt je haar klitvrij maar maakt het haar ook pluisvrij, zacht en glad. Ook zit er in de krul lijn een leave in treatment, deze hoef je niet uit te spoelen. Vaak heb je met leave in treatment dat het je haar heel zwaar maakt, dit is met dit product niet het geval. Het ontwart, hydrateert en maakt je haar rustiger van structuur. Het vochtgehalte van het haar wordt met dit product aangevuld.

Dan is er nog een product in deze krul lijn wat perfect is voor droog en nat haar. Dat is de twirl around. Deze crème is voorzien van een pompje waardoor je altijd de juiste hoeveelheid hebt. Deze crème kun je in droog en nat haar gebruiken. Deze crème/gel hydrateert het haar, verdeelt makkelijker en je creëert er een mooie losse krul mee zonder dat het stijf lijkt.

Dit was een klein overzicht van de producten die ik graag gebruik in mijn haar. Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.

 

Veel liefs Martsje Faber

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven