In Style Kappers Drachten

In Style Kapper Drachten Knippen Kinderen

Kinderen Knippen

Kinderen knippen? Bij In Style Kappers kunt u dit gerust aan ons over laten.


Ons team van kapsters kan goed met kinderen overweg: ze hebben veel geduld en proberen de kinderen op hun gemak te stellen, om zo het volgende kapper bezoek veel leuker en gezelliger te maken.

Als een kind voor het eerst naar de kapper gaat, is het altijd fijn om bij mama of papa op de schoot te zitten. Dat is lekker vertrouwd. Hoe vaker ze dan komen hoe beter het gaat. Tevens is het belangrijk dat de eerste keer naar de kapper niet te lang duurt.

Het mooiste is om zo vroeg mogelijk te beginnen met het naar de kapper te gaan. Zo wordt het een gewoonte en vinden ze het niet erg om naar de kapper te gaan.

Ons team van kapsters vinden het altijd weer erg leuk om mooie moderne kinderkapsels te creëren. We hebben verschillende mooie kapkleden. Bij de jongens sluiten wij elke knipbeurt af met wat gel of wax. Voor de meisjes sluiten wij de knipbeurt af met een mooie vlecht en natuurlijke kunnen ze kiezen uit een mooie kleur voor in het haar.

We hebben ook leuke gekleurde extensions te koop voor een langdurige gekleurde lok in het haar. De extension wordt bevestigd in het haar met een microring. Ook zijn de tangle teezer erg gewild voor de kinderen. Het ontwart het haar een stuk pijnlozer en het is gemakkelijk mee te nemen naar zwemles of op vakantie. Ze zijn in mooie felle kleuren verkrijgbaar.

Na het kapper bezoek mogen ze altijd even grabbelen om een leuke kleinigheid mee te nemen. Ook kunnen ze kiezen uit wat lekkers.

Zo hopen we dat ze het leuk vinden om naar de kapper te gaan. Want het is het allerleukst dat een kind niet kan wachten om geknipt te worden.

Soms hebben we leuke acties! Dus houd onze website in de gaten.
 

 

Vindt je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook, Twitter of Google+ via onderstaande buttons.

 

Facebooktwittermail
Naar boven