In Style Kappers Drachten

het-jaar-2017

Het Nieuwe Jaar 2017

 

Wat hebben we toch een prachtig 2016 gehad, we hebben het ontzetten druk gehad! Vooral met de feestdagen was het gigantisch druk. Het was heerlijk werken met ons Team. Bij deze wil ik alle klanten bedanken die langs zijn geweest, en hoop jullie natuurlijk in het nieuwe jaar ook weer terug te zien.

Het nieuwe jaar heeft veel leuke dingen in het voor uitzicht. Een van de vooruitzicht is dat dit jaar, op 21 juni 2017, de kapsalon 5 jaar bestaat! Dit is voor mij een mijlpaal waar ik enorm trots op ben. Op deze dag hebben we leuke acties en maken we er een mooi feestje van. Meer informatie hierover volgt nog.

Natuurlijk niet te vergeten dat Martsje Faber in April haar 2de  kindje krijgt. Ze zal eind februari met verlof gaan. Om zo nog even heerlijk van haar zwangerschap te kunnen genieten. Rond de maand juni zal ze ons team weer komen versterken. Rond de tijd dat Martsje met verlof gaat zullen we met ons team haar uren vervangen.

Er komen natuurlijk nog verschillende hair shows die wij graag bij willen wonen, om zo onze creativiteit extra te stimuleren.

Wij zijn erg actief op Facebook. Like onze pagina en je blijft op de hoogte van de laatste trends en actie’s. Ook plaatsen we regelmatig leuke haar creaties die wij gemaakt hebben. Laat je inspireren door onze mooie foto’s.

We hebben onze kleurlijn extra versterkt en uitgebreid. Zo hebben we Illumina en Magma van wella erbij gekregen.  En natuurlijk Olaplex niet te vergeten, ons wondermiddel waar wij super blij mee zijn!

Zo hebben wij tevens nog een paar heerlijke styling waxen van Rehab er bij gekregen.

Daarnaast wil ik graag vermelden dat wij door stijgende kosten met bepaalde behandeling in 2017 met de prijs omhoog zijn gegaan. Voor meer informatie kunt uw kijken op onze site: www.instylekappersdrachten.nl

In de maand januari 2017 zijn wij 27-01-2017 t/m 30-01-2017 gesloten. Dinsdag 31-01-2017 staan Martsje en Tjistke weer voor u klaar..

Wij hebben in de maand januari een super leuke aktie Knippen, Wassen en  basis kleur voor maar 39.95! De basis kleur is alleen uitgroei kleuren. Er kunnen toeslagen berekend worden. Dus wacht niet te lang en maak nog een afspraak in januari!!!!

Groetjes, Team In Style Kappers.

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven