In Style Kappers Drachten

In Style Kapper Drachten Haar Stylen Knippen

Haarstylen (knippen)

Wij bij In Style Kappers hebben onze eigen knipstijl.

[inlinetweet prefix=”” tweeter=”” suffix=””]In Style Kappers heeft haar eigen knipstijl.[/inlinetweet]

Elke kapster die hier werkt heeft een eigen handtekening in het knippen. Zo is er voor elke klant een geschikte kapster.

Wij knippen het haar met vloeiende lijnen. Zo valt het haar soepel en kun je het goed in model stijlen. En het model wat we er in hebben geknipt blijft er langer in zitten. Bij In Style Kappers knippen we niet met botte lijnen. We zorgen er voor dat het haar wordt ingeknipt om zo geen randen in het haar te creëren. Deze kniptechniek is erg geschikt voor mensen die recht, fijn haar hebben. Maar ook voor andere soorten haartypes, bijvoorbeeld erg dik haar.

Wij werken graag het haar uit om zo de valling nog beter te creëren. En dat doen we het liefst in droog haar. Dus naar het drogen van het haar wordt het altijd nog even goed naar gekeken.

Onze kapsters hebben verschillende kniptechnieken die ze gebruiken: Bijvoorbeeld bij lang haar de lagen er in te knippen. Vaak als je te korte lagen knipt wordt de onder partij erg dun.

Wij hebben een techniek omdat te voorkomen en wel veel korte lagen te kunnen hebben in het lange haar. Dus meiden met lang haar, kom langs en laat je haar in mooie lagen knippen die vloeiend door het haar vallen.

Ook knippen we bij In Style Kappers mannen. We vinden het erg belangrijk dat de mannen bij ons goed en strak worden geknipt. De contouren moeten dan ook erg strak geknipt worden en de overtollige haren worden verwijderd met een mesje, om zo de nek partij goed haar vrij te krijgen.

Een kind knippen doen wij natuurlijk ook. Dus neem gerust jullie kinderen mee.

Een knipbehandeling duurt ongeveer 30 minuten en dat is inclusief föhnen.

Maak online een afspraak of bel voor een afspraak.
 

 

Vindt je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook, Twitter of Google+ via onderstaande buttons.

 

 

Facebooktwittermail
Naar boven