In Style Kappers Drachten

In Style Kapper Drachten Haar Kleuren

Haar Kleuren

Voor haar kleuren gebruikt In Style Kappers de producten van het merk Goldwell.


Goldwell is een Duitse firma die door de jaren heen is uitgegroeid tot een marktleider. De haarkleuren van Goldwell zijn van hoge kwaliteit. Het is een effectief, mild en vooral een veilig product.

Ze bieden voor het haar kleuren een vrij breed kleurassortiment voor permanente haarkleuringen en tijdelijke haarkleuringen aan. Het assortiment Goldwell Haarverf bestaat daarom ook uit verschillende lijnen. Zo zijn er de Goldwell Topchic en de Goldwell Colorance lijnen.

Topchic Haar Kleuren

Is een permanente haarkleuring die 100% grijsdekking geeft met mooie kleursensaties. Het heeft een goede dekking van aanzet tot punt en biedt een mooie glans.
Het is een haarverf die erg mild is, maar wel een goede houdbaarheid heeft. Deze haarverf beschikt over verschillende haarkleuren van zwart naar donkerbruin of licht bond. De kleuren kun je ook mooi mengen om zo een unieke kleur te maken.

De Topchic haarverf heeft een inwerktijd van 30 minuten.

Colorance Haar Kleuren

Dit product is een tijdelijke haarkleuring en wordt ook wel 'spoeling' genoemd.
Deze haarkleuring geeft een laagje om het haar heen en vervaagt zo langzaam. Dus je hebt geen last van uitgroei. Colorance is geschikt voor mensen die een tijdelijke haarkleur willen.
De haarverf is tegelijkertijd een verzorging voor het haar: Het sluit de haar schubben en zo creëer je een hele mooi glans in het haar.
De haarkleuring heeft een grijsdekking van ongeveer 50%.
Deze haarkleuring wordt vaak geadviseerd om de kleur te verfrissen of een extra glans aan het haar toe te voegen, maar wordt ook vaak gebruikt voor het inkleuren van de lengtes en punten.

Deze haarkleuring heeft een inwerktijd van 20 minuten.

Goldwell heeft ook nog een ander haarkleuring en dat is speciaal voor blonde tinten.

The special lift

Dit is een product wat 5 tinten kan oplichten op natuurlijk haar. Je kunt hier mooie koel blonde kleuren mee creëren. Of heel donker haar mooi koel bruin laten kleuren zonder warmte er in te krijgen.

Kom gerust eens langs voor advies of bel ons voor een afspraak: 0512-356910

 

Vindt je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook, Twitter of Google+ via onderstaande buttons.

 

 

Facebooktwittermail
Naar boven