In Style Kappers Drachten

In Style Kapper Drachten Extensions

Extensions

Wij werken met het merk Di Biase Hair. Omdat het echt 100% human hair extensions zijn.


De zachte kwaliteit haar met een natuurlijke slag zorgt ervoor dat het mooi en soepel door je eigen haren valt. Di Biase Hair extension is 100% gemaakt van echt haar. Het is afkomstig uit India en wordt verwerkt in Italië.

De kwaliteit van de Di Biase Hair extensions is dat de haar schubben allemaal de zelfde kant op staan. En zo voorkom je het dat de extension minder snel knopen.

Het wordt zwaar afgeraden om de extensions te kleuren. Maar omdat Di Biase Hair extensions veel verschillende kleuren in het assortiment heeft, is er voor elke type haar kleur wel een bijpassende kleur.

 Extensions In Style Kappers DrachtenExtensions In Style Kappers Drachten

Er zijn verschillende lengtes verkrijgbaar, bijvoorbeeld 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm, en verschillende texturen krullend, golvend of steil haar.

De extensions van Di Biase hebben keratine bondjes en kunnen worden in gebracht met een ultrasone tang of een warmte tang van 180 graden.

Je kunt verschillende behandelingen laten toepassen. Bijvoorbeeld kun je alleen kiezen voor een volume behandeling. Dat zorgt er alleen voor dat je meer volume en body in het haar krijgt. Je kunt ook kiezen voor alleen verlenging, maar ook voor volume en verlenging. Hoe dikker het haar hoe meer extensions er worden geplaatst.

De extensions blijven ongeveer 4 à 6 maanden zitten. Het ligt eraan hoe je het verzorgt, want dat is erg belangrijk:

  • Om de dag wassen anders gaan de extensions erg droog aan voelen. Zorg er voor dat je je haar eerst goed door borstelt met een extension borstel. En was daarna je haar met een goede shampoo en speciale conditioner voor extensions.
  • Droog daarna het haar, maar let op: je mag niet gaan rossen! Zachtjes droog knijpen zorg ervoor dat de extensions daarna direct wordt gedroogd. Maar niet met een te warme föhn. En altijd na föhnen met koude lucht.
  • Zorg ervoor dat je niet met nat haar op bed gaat. En als je gaat slapen dat je haar in een slappe staart of vlecht zit. Zo voor kom je klitten.

Slyling advies: gebruik glans spray want dan komt de kleur beter uit en komt er een hele mooie glans over je haar.

 

Bel voor een afspraak, of heb je vragen over de prijs. Wij beantwoorden het graag!!

 

Vindt je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook, Twitter of Google+ via onderstaande buttons.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusmail
Naar boven