In Style Kappers Drachten

De-vakantie-is-weer-voorbij

De zomervakantie is weer voorbij!

De zomervakantie is weer voorbij: Voor we het weten is onze zomervakantie alweer afgelopen. Ik hoop dat iedereen heeft genoten van hun jaarlijks verdiende vakantie. Ik heb een blog geschreven over de periode rond onze vakantie.

Voor de Zomervakantie hebben we het behoorlijk druk gehad. Omdat ”In style kappers” 21 juli 5 jaar bestond, wou ik graag de kapsalon een kleine make-over geven. We hebben de muren in een andere kleur geverfd, nieuwe lampen boven de balie opgehangen en een mooie nieuwe banner in de washoek gekregen. Ook hebben we de wachthoek veranderd inplaats van drie stoelen hebben we nu een nieuwe bank. Dat alles moest natuurlijk gevierd worden dus hadden we dat weekend heerlijke vlaaitjes van Limburgia vlaai bij de koffie en twee pilaren gemaakt van ballonen voor de deur staan. We hebben veel complimenten gekregen wat ons erg goed heeft gedaan.

zomer-vakantie1  zomervakantie

We wouden graag iedereen nog van dienst kunnen zijn voor de vakantie dus moesten we allemaal wat vaker werken. Ook hadden we een extra koopavond ingeplant. Het waren een paar super drukke weken voor de zomervakantie maar we waren erg voldaan.

Onze laatste werkdag was 5 augustus, toen ben ik (Hilde) gelijk na het werk ook direct op vakantie gegaan. Ik vond het heerlijk, wij zijn naar Duitsland geweest naar het Harz gebergte. We stonden met de caravan op de camping en we hebben het gelukkig erg getroffen met het weer.

We hadden dit jaar besloten om de kapsalon 3 weken te sluiten. Zo hadden we allemaal onze drie weken vakantie. Martsje is naar Frankrijk op vakantie geweest met haar gezin en Benthe is heerlijk naar Griekenland geweest met haar vriend.

Voor mij is vakantie erg belangrijk. Gewoon heerlijk weg met je gezin en lekker doen waar je zin in hebt. Maar als de vakantie bijna voorbij is sta ik altijd weer te popelen om aan het werk te gaan. Ik zit dan weer bomvol met leuke creatieve ideeën die ik dan weer wil gebruiken.

Er staan ook weer wat dingen op het programma, bijvoorbeeld 25 september gaan we weer naar de nieuwe haarmodelijn show 2017/2018 in Barneveld. Uit deze show kunnen we weer inspiratie op doen voor het nieuwe seizoen 2017/2018. Maar natuurlijk schrijf ik hier ook nog een mooie blog over. We gaan ook een cursus volgen en naar een andere show maar daar is de datum nog niet van bekend. Wij van het team ‘’In style kappers’’ hebben er erg veel zin in.

Tot zover mijn blog over het reilen en zeilen rond de vakantie ik hoop dat je het leuk vond en je mag altijd een leuke reactie achter laten.

Groetjes, Hilde

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven