In Style Kappers Drachten

In Style Kapper Drachten Bruidskapsels

Bruidskapsels

Lees in onderstaande blogs alles over onze bruidskapsel creaties.

 

Bruidskapsel
Het belangrijkste op de mooiste dag van een vrouw is dat ze gaat stralen op haar trouwdag. 

Lees verder >

 

bruidskapsel
Een bruidskapsel creatie.

Lees verder >

 

 

 

 

 

Het belangrijkste op de mooiste dag van een vrouw is dat ze gaat stralen op haar trouwdag.

Bruidskapsel In Style Kappers Drachten

Je kunt je bruidskapsel en bruids make-up met een gerust hart aan ons over laten. Wij zorgen ervoor dat je op je trouwdag zonder stress en vol vertrouwen de dag in gaat en zo geen zorgen hoeft te maken over je bruidskapsel.

Het team van In Style Kappers is gespecialiseerd in verschillende soorten vormen en stijlen van opsteken. Of het nu een klassieke, romantische of trendy stijl moet worden: bij ons worden de mooiste kapsels gecreëerd.

Het maakt niet uit dat je kort of lang haar hebt. Er zijn verschillende soorten manieren om mooie resultaten te creëren die perfect passen bij je bruidsjapon. Een mooi en perfect bruidskapsel is erg belangrijk voor elke bruid.

Hoe gaan wij te werk bij het maken van jouw bruidskapsel:

Bij ons kun je eerst een afspraak maken voor een proefkapsel. Hier nemen wij ruim de tijd voor. In het begin gaan we eerst bespreken hoe jij je zelf graag ziet op je trouwdag en wat jij graag wil uitstralen. Voor je komt om een proefkapsel te laten doen adviseren wij je altijd om even rond te kijken en wat beeldmateriaal mee te nemen van wat jouw leuk lijkt.

Zo kunnen wij beter beoordelen wat jij mooi vindt en dan gaan wij hier verder mee werken om zo te zorgen voor een perfect bruidskapsel.

Als je een sluier hebt of een diadeem in het haar, zouden wij dat graag tijden de proefsessie willen weten en het liefst dat je het mee neemt.

Tegen een kleine toeslag kunnen wij op de dag van de bruiloft aan huis komen voor het creëren van jouw bruidskapsel.

Wij hopen je zo enig inzicht te hebben gegeven over de verschillende fases voor het creëren van jouw bruidskapsel. Je mag gerust bellen voor vragen of kom langs bij ons in de kapsalon.

 

Bruidskapsel In Style Kappers

 

Een Bruidskapsel Creatie

bruidskapsel

 

                                                                                                    Het creëren van een bruidskapsel is altijd weer een mooie opdracht.

Donderdag 13 augustus 2015 was het vroeg opstaan voor mij. Kwart over 6 ging mijn wekker, vlug onder de douche gesprongen, hapje eten, spullen meegenomen en op weg.

Gelukkig had ik een dag van tevoren alles al goed in gepakt. De laatste dingen werden nog even gecheckt. Onderweg zag ik dat het een prachtige dag zou worden: de zon scheen al uitbundig.

We hadden afgesproken om half 8 bij de bruid thuis. Dat was even zoeken maar met dank aan de TomTom toch gevonden. Toen ik daar aankwam was bijna iedereen nog in diepe rust.

Na een lekker kopje thee zijn we meteen van start gegaan want we hadden een deadline. Ik ben begonnen met het krullen van het haar want dat nam veel tijd in beslag. Daarna heb ik het haar opgestoken in een moderne romantische stijl.

De bruid had een hele mooie romantische bruidsjapon aan waar een sluier bij hoorde.

Voordat de sluier in het haar kwam heb ik eerst de bruidsmake-up aangebracht. Ik heb gekozen voor mooie subtiele kleuren. De bruid was een paar dagen van tevoren bij mij in de beautysalon geweest om haar wenkbrauwen te laten epileren. Om zo een mooier geheel te krijgen.

Alles was zo goed als klaar alleen de sluier ontbrak nog.Toen ik die bevestigd had, zag ik een hele mooie bruid voor mij.

bruidskapsel

Ze straalde van top tot teen. Alles klopte.

Ik was erg tevreden en ging met een goed gevoel weer naar huis. Dit zijn de opdrachten binnen mijn werk waar ik erg van geniet en geïnspireerd van raak.

Op naar de volgende bruid….
 

 

Vindt je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook, Twitter of Google+ via onderstaande buttons.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusmail
Naar boven