In Style Kappers Drachten

Haarverzorgingsproducten van Paul Mitchell

Behandelen van krullend haar

Heb jij krullend haar?

Zo ja, dan weet je dat jouw haar anders is dan andere haartypes.

Krullend haar is vaak droog en pluizig en wil soms niet zo vallen zo als jij het graag zou willen.

Bij ons in de salon weten we hoe we je krullend haar moeten behandelen en wat voor kapsel er geknipt kan worden en je krijgt een goede styling advies + welke producten je het beste kunt gebruiken.

Hier onder hebben we volgende tips om het haar tussen de salon bezoeken verzorgt, gehydrateerd en glanzend te houden.
 

Tips voor krullend haar:

Droog krullend haar kun je beter niet borstelen, want dan wordt het erg pluizig. Als je je krullend haar wilt ontwarren zorg dat je een grove kam hebt en kam het dan in nat haar. Je kunt je haar ook met je handen ontwarren. Begin in de punten en werk zo langzaam naar de hoofdhuid.
 

Shampoo:

Een zachte moisturizing  shampoo en conditioner houdt je haar hydraterend en pluis vrij. Bij de meeste shampoos droogt je haar uit omdat ze extreem reinigen en daardoor word krullend haar droog en pluizig. Krullend haar hunkert naar vocht. Hoe extremer de krul hoe meer vocht het haar nodig heeft.

Dus zorg ervoor dat je geen producten gebruikt die uw haar uitdrogen. Wij adviseren de producten van Paul Mitchell.

 Curls Paul Mitchell

Full Circle Leave-in Treatment zorgt er voor dat de krul wat compacter blijft en niet erg pluist. Het product is een uitstekend lichtgewichte conditioner waar het haar niet van in zakt.
 

Drogen:

Droog het haar voorzichtig vermijd wrijven en schrobbende bewegingen. Dep het haar handdoek droog. Als je je haar droogt met de föhn zorg dat je een goede styling product gebruikt die je haar beschermt tegen hitte en uitdroging. Zet de föhn op de laagste stand.
 

Styling:

Ultimate Wave is een styling product die u na het wassen kunt gebruiken op handdoek droog haar. Het houdt het haar compact en voorkomt het pluizen van het haar. Het product beschermd tegen warmte van de föhn .

Twirl Around helpt de hele dag door de vorm van de krul te behouden en geeft een lichte glans aan het haar.

 

Vindt je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook, Twitter of Google+ via onderstaande buttons.

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven