In Style Kappers Drachten

In Style Kapper Drachten Beauty Salon

Beauty Salon

Wij verwelkomen u graag bij onze beauty salon!


Sinds 18 maart 2015 heeft In Style Kappers haar beauty salon geopend.

Door het mooie, rustige en serene sfeervolle interieur kun je in onze beauty salon lekker tot rust kunt komen en heerlijke verschillende behandelingen laten doen. Na een bezoek voelt je je diep ontspannen en vertrek je energiek met een natuurlijke mooie look.

Wij werken in de beauty salon met het merk Jean Marin Skincare. Deze innovatieve producten worden ontwikkeld in een van de grootste laboratoriums van Frankrijk. Jean Marin Skincare is ontwikkeld op basis van een rijke cocktail van actieve zee bestanddelen, minerale zouten, oligo-elementen en natuurlijke ingrediënten uit de zee.

Refectocil is het merk waar wij de wenkbrauwen en de wimpers mee verven. Dit merk is al meer dan 70 jaar wereldwijd toonaangevend met producten voor professionele wimper- en wenkbrauwverf. Refectocil zorgt voor prachtige, perfecte, lange, donkere dikke wimpers en accentueert de wenkbrauwen. We hebben verschillende kleuren, dus voor elk haar type hebben wij een kleur die bij jouw wenkbrauwen of wimpers past.

Het is erg belangrijk om eens in de 6 á 8 weken goed je gezicht te verzorgen. Bijvoorbeeld je gezicht goed te reinigen en een goed masker te gebruiken. Hiervoor hebben we verschillende behandelingen: Een korte basis behandeling, maar ook een lekker uitgebreide behandeling waar je echt even lekker in de watten wordt gelegd, onder andere door een heerlijke gezichtsmassage.

Gezichtsmassage verbeterd de doorbloeding en de stofwisseling van je huid. Het zorgt ook voor versteviging van de huid en het spierweefsel en geeft een lekkere ontspanning voor lichaam en geest.

We bieden onder andere twee heerlijke luxe behandelingen:
De Gold treatment en de Anti-aging treatment het zijn alle twee treatments met een peel off masker. Dit geeft een verzorging welke diep in de huid doordringd.

Heb je zin in een heerlijke schoonheidsbehandeling of wil je alleen je wenkbrauwen verven en harsen? Bel dan gerust even voor een afspraak: 0512-356910

 

Vindt je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook, Twitter of Google+ via onderstaande buttons.

 

Facebooktwittermail
Naar boven