In Style Kappers Drachten

bad-hair-day

Bad Hair Day: 4 tips om de dag door te komen

Help!!! Ik heb een bad hair day…

Je kent het wel: je wordt wakker in de ochtend en het blijkt dat je een bad hair day hebt. Je loopt naar de spiegel en je schrikt je rot.

Vette haarwortels, en gekke kronkels in je haar, een kruin die alle kanten op staat of gewoonweg een bos haar vol met pluis. Je kunt er niet onder uit: je hebt een bad hair day!

Je hebt vaak niet alle tijd om uitgebreid je haar te doen. Wat moet je doen om een beetje fatsoenlijk naar je werk of naar een belangrijke afspraak te kunnen gaan?

Ik heb en paar tips om je door een bad hair day heen te helpen. Want ziek melden is natuurlijk geen optie.

  • Tip 1: heb je in de ochtend nog tijd om te douchen? Dan zou dat het eerste zijn wat je het beste kunt doen. Om zo alle kronkels of vette uitgroei te laten verwijderen. Voordeel is, dat je na het wassen van je haar, het haar weer goed in model kunt föhnen.
  • Tip 2: heb je geen tijd om te douchen? Dan kun je ook een droog shampoo gebruiken om zo je haar wat handelbaarder te krijgen. Als bijvoorbeeld je kruin open staat, is het erg handig om een droog shampoo te gebruiken.
  • Tip 3: zorg dat je je haar nooit los hebt als je een bad hair day hebt. Want het wordt er echt niet mooier op. Je kunt ook kiezen voor een leuke vlecht of voor een mooie sjaal of haarband in je haar.
  • Tip 4: je zou ook kunnen kiezen voor een mooie rustieke knot. Zorg dat je je droog shampoo gebruikt, toupeer de aanzetten en zet het haar dan vast met een elastiek (zorg er wel voor dat de knot niet te strak zit). Of je kiest juist wel voor een hele strakke staart met veel gel en haarlak.

Ik hoop dat ik julliemet deze tips op weg heb kunnen helpen als je een bad hair day hebt. Heb je zelf ook nog een tip? Laat het mij even weten.

 
Vind je deze blog leuk? Like ons dan via de onderstaande buttons en laat een leuke reactie achter.

 

 

 

Facebooktwittermail

Geef een reactie

Naar boven