In Style Kappers Drachten

5-tips-om-je-haar-te-drogen-met-een-fohn

5 Tips Om Je Haar Te Drogen Met Een Föhn

Weet jij hoe je je haar moet drogen met een föhn om mooi zacht haar te krijgen?


De meeste mensen denken dat je door je haar te föhnen een droog en kroezende haardos krijgt. Maar dat is echter niet het geval. Ik ga je een paar tips geven hoe je je haar moet föhnen en in elk gewenst model kunt krijgen.

Tip 1:

Je kunt je haar niet drogen met een föhn zonder een goed product te gebruiken. Het is zelfs een must om een goed resultaat te krijgen. Heeft je haar de neiging om plat te vallen gebruik dan een volumising haarproduct zoals Extra Body Daily Boost van Paul Mitchell.  Heb je dun en fijn haar gebruik dan wat mousse in je haar zoals Extra Body Thinken Up Dit help meer dan crèmes en oliën.

Tip 2:

Wil je super zacht haar? Dan raad ik je aan om een argan olie te gebruiken. Smeer het in licht vochtig haar. Begin met de midden lengte en smeer het dan naar de punten. Gebruik zo weinig mogelijk en voorkom dat het bij de haarwortels komt. En nog een pluspunt van argan olie: Het ruikt ook nog super fris en schoon.

Tip 3:

Wil je textuur in je haar? Dan kun je er voor het slapen gaan een vlecht in doen. De volgende ochtend haal je de vlecht er weer uit. Gebruik het product wat geschikt is voor je haar, Schud het uit elkaar, haal je handen erdoor, even drogen met een föhn en je hebt een super mooi, dik bos haar.

Tip 4:

Ben je niet zo’n fan van een vlecht dan kun je ook een knot proberen. Daardoor krijg je mooie zachte golfen en een extra lift.

Tip 5:

Doe na het douchen nooit een handdoek in je haar. De dikke absorberende vezels van handdoeken zijn de meest voorkomende oorzaak van kroezend haar. In plaats daarvan kun je een katoenen t-shirt of een kussensloop gebruiken. Deze materialen hebben fijnere vezels die het minste schade aan je haar toebrengen.

Ik hoop dat je wat aan mijn tips hebt gehad.Heb jij ook nog een paar tips? Dan mag je die hier onder bij de reacties plaatsen.

 

Facebooktwittermail
  1. Beantwoorden

    Bedankt voor deze tips voor het drogen van mijn haar. Ik merk dat mijn haar snel droog en pluizig aanvoelt wanneer ik het föhn. Ik heb vaker gehoord over argan olie. Ik ga het maar eens kopen!

Geef een reactie

Naar boven